Hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os?

Den Alternative Kosmetologskole har fokus på hele mennesket. Når vi oplever en afvigelse i huden, finder vi den bagvedlæggende årsag, så vi kan behandle hovedårsagen, og ikke kun symptomerne. Dette kræver stor faglighed og viden, inden for hud og den menneskelige fysiologi.

Alternative kosmetologer er således i stand til at finde frem til og behandle ubalancerne. Alternative kosmetologer kan ofte tilbyde permanente løsninger på ubalancer, som afhjælpes med en kombination af kost, effektive og naturlige behandlinger og hudplejeprodukter. Der stilles store krav til uddannelsesniveauet som alternativ kosmetolog, mulighederne er derfor også meget større bagefter.

På den alternative kosmetologskole, får eleverne en tilbundsgående viden, som blandt andet inkluderer huden, organerne, kredsløbet, kost, motion og sindstilstand. Har du lyst til at kunne tilbyde den bedste behandling til dine kunder, så er vi skolen for dig.

 

Holdstart – 1. marts 2023

Uddannelsen som Alternativ Kosmetolog varer 19 mdr. Heraf 16 mdr. i praktik samt afsluttende eksamen. Du lærer om dermatologi, anatomi, fysiologi, lymfedrænage, epilering, urtekundskab, kost & ernæring m.m.