Jobmulighederne som alternativ kosmetolog er talrige

Vi lægger stor vægt på at uddannelsen som alternativ kosmetolog giver dig en faglig og praktisk viden, som gør det muligt, efter endt uddannelse, at arbejde professionelt som alternativ kosmetolog.

Alternative kosmetologer er efterspurgte og uddannelsen på Den Alternative Kosmetologskole giver dig rig mulighed for at arbejde inden for mange forskellige områder af hud- og skønhedsplejen.
Her kan nævnes: I hudpleje- og skønhedsklinikker. Som selvstændig ejer af en hudplejeklinik eller som distributør. I detailhandelens afdelinger for skønhedspleje, hudpleje, makeup, kropspleje, m.v. I kosmetikbranchen som ekspeditrice, demonstratrice, konsulent eller sælger. I film- og teaterverdenen. Som underviser på kosmetologskole, frisørskole eller aftenskole. I udlandet i et af ovenstående jobs. Eller som hudplejeekspert på et krydstogtskib.

Holdstart – 1. marts 2023

Uddannelsen som Alternativ Kosmetolog varer 19 mdr. Heraf 16 mdr. i praktik samt afsluttende eksamen. Du lærer om dermatologi, anatomi, fysiologi, lymfedrænage, epilering, urtekundskab, kost & ernæring m.m.