Læs mere om skolen

Skolens historie

Skolen slog dørene op første gang i år 2000. Siden første dag har vores uddannelse stået for resultater, høj faglighed, kvalitet og service.

Undervejs i dit skoleforløb kommer du til en personlig samtale, hvor du sammen med skolelederen vil tale om forskellige emner. Der skal tales om, hvor dit standpunkt er på det faglige plan, både teoretisk og praktisk, og der vil blive lejlighed til en individuel bedømmelse. Desuden kan du personligt og alene med din skoleleder fremkomme med det, du eventuelt har på hjerte.

Skolens faciliteter

Hovedsædet for Den Alternative Kosmetologskoles har til huse i en smuk gammel bygning, indrettet med lyse, venlige og fuldt udstyrede øvelses- og undervisningslokaler.

Den Alternative Kosmetologskole er centralt beliggende to minutters gang fra Næstved station.

Parkering

Der er mulighed for parkering på Grønvej – den anden side af stationen. Den Alternative Kosmetologskole ligger 5 minutters gang fra p-pladsen.

Holdstart – 1. marts 2023

Uddannelsen som Alternativ Kosmetolog varer 19 mdr. Heraf 16 mdr. i praktik samt afsluttende eksamen. Du lærer om dermatologi, anatomi, fysiologi, lymfedrænage, epilering, urtekundskab, kost & ernæring m.m.